Siverek Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 04145520031
Belgegeçer : 04145520031
WEB https://siverekmesem.meb.k12.tr
Adres : Ayvanat Mah. Sanayi 1. Sok. No 2 EK BİNA Camikebir Mah. 25. sk. no28 Siverek/ŞANLIURFA
VİZYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki meslek liseleri arasında okulumuzu en önde tutmak istiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
MİSYON : Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu teknik ve ara elemen ihtiyacını ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak veya kendi başına iş yapabilecek ,nitelikli işgücü yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :ÖRGÜN
Saatler : 08:00-17:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezinden(Sulu Cami) kalkan şehiriçi minibüsleri (Devlet Hastanesine giden) ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yeni sanayi sitesi 1.sokak No:2 Siverek/Ş.Urfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezine 4.5km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :